دستور تهیه سمبوسه اسفناج عربی
سمبوسه اسفناج عربی تجربه ای جدید از طعم سمبوسه هاست .همان طور که میدانید سمبوسه یک غذای پر طرفدار است که دستور تهیه ها و انواع مختلفی دارد،که سمبوسه اسفناج عربی نوع جدیدی از آن است که همانند بقیه سمبوسه ها از خمیر و مواد میانی تشکیل شده است.اگر با سبزیجات و طعم اسفناج میانه خوبی دارید سمبوسه اسفناج را امتحان کنید و از طعم لذیذش بهره ببرید.
مواد لازم برای سمبوسه اسفناج عربی
- آرد : 4 پیمانه
- خمیر مایه : 2 قاشق غذاخوری
- شکر :1 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 و 2/1 قاشق مرباخوری
- روغن نباتی : 4/1 لیوان
- شیر خشک : 6 قاشق غذاخوری
- آب داغ : 1 و 4/1 لیوان
- اسفناج : 1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
- پیاز : 5 عدد ردنده شده
- سماق : 1 قاشق مرباخوری
- رب انار : 2/1 قاشق مرباخوری
- پودر دارچین : کمی
- روغن زیتون : 4/1 لیوان
- آبلیمو : 4/1 لیوان
طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی
مرحله اول:
ابتدا خمیر را آماده کنید ، برای این کار خمیر مایه ، آرد ، نمک ، شکر و شیر خشک را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس آب داغ و روغن را کم کم افزوده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود. خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس در یک پلاستیک قرار داده و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.
مرحله دوم:
در این فاصله اسفناج را پخته و خرد کنید ، پیاز را رنده کنید سپس در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید ، سماق ، دارچین ، نمک و رب انار را هم بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مواد را داخل صافی بریزید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. حالا روغن زیتون را افزوده و مواد را کنار بگذارید.
مرحله سوم:
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه باز کنید. خمیر را به شکل دایره های مساوی برش بزنید. روی هر خمیر مقداری از مواد را قرار داده و کناره های خمیر را روی آن برگردانید.
مرحله چهارم:
فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود ، سینی را چرب کرده و سمبوسه ها را داخل آن بچینید و برای نیم ساعت در فر بپزید.
زمانی که سمبوسه ها طلایی و برشته شد ، آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با سس گوجه و یا سس کچاب میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سمبوسه اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .