وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “شیرین قورمه”

طرز تهیه “شیرین قورمه”

“شیرین قورمه” یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی هاست که طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی دارد.آموزش تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد اولیه شیرین قورمه

  • گوشت خردشده:500 گرم
  • قیسی:250 گرم
  • پیاز ریز شده:یک عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:به میزان لازم
  • زعفران:در صورت تمایل به میزان لازم

شیرین قورمه

طرز تهیه شیرین قورمه

ابتدا گوشت را با 3 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هنگام جوشیدن ،کف جمع شده روی سطح آب را با قاشق جمع کنید. بعد از برداشتن کف های قهوه ای ، حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی حدود 3 ساعت بپزد.

در یک ساعت آخر پخت گوشت زردچوبه ، فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود. به روغن داغ شده پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها طلایی رنگ شوند.

بعد قیسی را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه ای  در روغن تفت دهید.

سپس در نیم ساعت آخر پخت گوشت مخلوط پیاز و قیسی را به آن اضافه کنید و اگر دوست داشتید میتوانید زعفران هم در این غذا بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نکته:

_ در این غذا شما میتوانید به جای قیسی از 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی هم  استفاده کنید تا خورش مزه ملسی پیدا کند.

شیرین قورمه

نکات تکمیلی در مورد شیرین قورمه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
شیرین قورمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع