مواد اولیه شیرین قورمه
- گوشت خردشده:500 گرم
- قیسی:250 گرم
- پیاز ریز شده:یک عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:به میزان لازم
- زعفران:در صورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه شیرین قورمه
ابتدا گوشت را با 3 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هنگام جوشیدن ،کف جمع شده روی سطح آب را با قاشق جمع کنید. بعد از برداشتن کف های قهوه ای ، حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی حدود 3 ساعت بپزد.
در یک ساعت آخر پخت گوشت زردچوبه ، فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود. به روغن داغ شده پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها طلایی رنگ شوند.
بعد قیسی را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه ای در روغن تفت دهید.
سپس در نیم ساعت آخر پخت گوشت مخلوط پیاز و قیسی را به آن اضافه کنید و اگر دوست داشتید میتوانید زعفران هم در این غذا بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
نکته:
_ در این غذا شما میتوانید به جای قیسی از 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی هم استفاده کنید تا خورش مزه ملسی پیدا کند.
نکات تکمیلی در مورد شیرین قورمه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
شیرین قورمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .