مواد لازم موجور غذای ترکیه
- کدو :دو عدد متوسط
- تخم مرغ :دو عدد
- پنیر سفید :100 گرم
- شوید خردشده :سه قاشق غذاخوری
- نمک :به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
روش تهیه موجور غذای ترکیه :
ابتدا شوید را خرد کرده و کدوها را پوست گرفته و رنده کنید. سپس نمک ، فلفل و دو عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای مخلوط کرده و روی کدو بریزید.
شوید را افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید، در نهایت پنیر را ریز خرد کرده و بیافزایید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن سرخ کردنی بریزید تا داغ شود.
مقداری از مواد را برداشته و داخل روغن بریزید و مثل کتلت سرخ کنید. موجورها را داخل بشقاب بچینید و با پیازچه تزیین کرده و با ماست سرو کنید.
میتوانید ماجور را با فر هم درست کنید ، بعد از آماده سازی مواد آن را داخل قالب بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید تا برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد موجور
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
موجور را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .