طرز تهیه همبرگر خانگی سالم و خوشمزه
همبرگر یکی از فست فودهای خوشمزه است که طرفداران فراوانی دارد. اگر شما هم از عاشقان برگر هستید و هر بار برای خوردن برگر محبوبتان راهی فست فودها و رستوران های شهر می شوید، می توانید به کمک این بخش از آشپزخانه پلاس وی همبرگر محبوبتان را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر پفکی
مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای 4 نفر می باشد.
مواد لازم | میزان لازم |
گوشت گوساله چربی دار | 500 گرم |
فلفل قرمز تند دودی | یک پنس (به مقدار ماده خشک که با دو انگشت سبابه و شست دست برداشته میشود پنس میگویند) |
پنیر چدار رنده شده | 50 گرم |
پنیر پارمزان | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری سرخالی |
فلفل سفید | نصف قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | 1/5 قاشق غذاخوری |
پیاز | 4 عدد 30 گرمی |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
رزماری خشک خرد شده | به مقدار کم |
کاهو | به مقدار لازم برای سرو |
گوجه | به مقدار لازم برای سرو |
نان برگر | به اندازه لازم |
طرز تهیه همبرگر خانگی
برای تهیه یک همبرگر خانگی خوشمزه کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید.
مرحله اول:
4 عدد پیاز را پوست بگیرید و داخل میکسر بریزید تا به خوبی خرد شود.
مرحله دوم:
همراه پیاز، گوشت ها را تکه تکه کنید و داخل میکسر بریزید تا خوب خرد شده و حالت چرخ شده پیدا کند.
مرحله سوم:
درون کاسه پیاز، گوشت های میکس شده را بریزید و به آن همه ادویه ها را بیفزایید.
مرحله چهارم:
در این مرحله به تمامی مواد پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را بیفزایید و همه مواد را هم بزنید و با دست ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله پنجم:
از موادی که به خوبی ورز داده اید، به اندازه یک پرتقال برداشته و گرد کنید و داخل دستگاه برگر ساز بگذارید و به آن ها شکل دهید.
مرحله ششم:
با مقداری روغن تابه ای را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید، زمانی که تابه به خوبی داغ شد ، برگرها را درون آن قرار دهید و سرخ کنید. اجازه دهید هر دو طرف برگرها به خوبی بپزد و سرخ شود.
مرحله هفتم:
برگرهای پفکی خوشمزه شما آماده است، آنها را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه میل نمایید.
چند نکته برای خوشمزه تر شدن همبرگر خانگی
- برای تهیه همبرگر خانگی از گوشت تازه استفاده کنید.
- ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی سبب خوشمزه شدن همبرگر می شود.
- برای خوشمزه شدن همبرگر بهتر است گوشت 1 روز در داخل یخچال استراحت کند.
- برای تهیه همبرگر خانگی می توانید از پودر سوخاری استفاده کنید زیرا استفاده از پودر سوخاری از منسجم شدن و لاستیکی شدن گوشت جلوگیری کرده و به پف کردن گوشت کمک می کند.
- در مصرف پودر سوخاری زیاده روی نکنید.
- می توانید همراه همبرگر خانگی از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه همبرگر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه همبرگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .