مواد لازم پلو شوشتری:
برنج: یک کیلوگرم
فیله مرغ: نیم کیلوگرم
لوبیا چشم بلبلی پخته شده:دو لیوان
شوید تازه:دو لیوان
پیاز سرخ شده:یک عدد
زعفران:یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه پلو شوشتری :
برنج را چند ساعت خیس کنید و آبکش کنید. فیله های مرغ را تکه تکه کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید.
زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه ها و یک استکان آب روی حرارت قرار دهید.
وقتی آب داخل فیله ها بخار شد ، شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزایید و لابه لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید.
پس از 45 دقیقه این غذا آماده است.
نکته:
بجای شوید تازه میتوان از شوید خشک استفاده کرد.
با گوشت چرخ کرده قلقلی یا تکه های گوشت شتر مرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد.
نکات تکمیلی در مورد پلو شوشتری
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پلو شوشتری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .