طرز تهیه پنکیک با روغن زیتون
برای ایجاد تنوع در طرز تهیه پنکیک صبحانه، میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید تا نتیجه کارتان، پنکیکی بسیار لطیف و سبک تر باشد. دستور تهیه این نوع پنکیک تفاوت چندانی با دستور تهیه های قبلی عنوان شده در آشپزخانه پلاس وی ندارد و میتوانید به راحتی آن را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک با روغن زیتون
مواد لازم | مقدار |
آرد | 2 فنجان |
شکر | 2 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
جوش شیرین | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
شیر | 1 و 1/2 فنجان |
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- آردی که 2 بار الک شده را به همراه شکر، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
- تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا خوب مخلوط شوند.
- در ظرف دیگری شیر، تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط شیر و تخم مرغ را کمی با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- ترکیب شیر، تخم مرغ و روغن زیتون را به آرامی به باقی مواد اضافه کنید.
- مواد را کم کم و همراه با هم زدن انجام دهید تا خمیرتان گلوله گلوله نشود.
- پس از آنکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند، دست از هم زدن بردارید و اجازه دهید مایع پنکیک شما کمی استراحت کند.
- مقداری روغن به تابه اضافه کنید و روی حرارت گاز قرار دهید.
- خمیر را در اندازه های مناسب داخل تابه بریزید تا شروع به طلایی شدن کنند.
- پس از طلایی شدن پنکیک ها، برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز طلایی-قهوه ای شود.
پنکیک خوشمزه شما آماده است، نوش جانتان.