مواد لازم برای خمیر پیتزای سیب زمینی
- سیب زمینی:4 عدد بزرگ(700 گرم)
- خمیر مایه:2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ¼ پیمانه
- نمک:1 قاشق چایخوری
- آرد:4 پیمانه
مواد لازم برای روی پیتزای سیب زمینی
- پنیر فونتینا:90 گرم
- پنیر پارمزان رنده شده:1 پیمانه
- رزماری تازه ساتوری شده:1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
- روغن زیتون:¼ پیمانه
طرز تهیه پیتزای سیب زمینی
ابتدا 4 عدد سیب زمینی را خوب بشویید و با مقداری آب بپزید. سپس پوست آن ها را بکنید و سه عدد از سیب زمینی ها را له کرده و به شکل پوره در اورید و یک عدد از آن را به شکل حلقه ای نازک خرد کرده و کنار بگذارید.
یک پیمانه آب گرم را داخل 2 قاشق خمیر مایه بریزید و مخلوط کنید ، سپس کنار بگذارید تا استراحت کرده و ورآید.
بعد از اینکه خمیر ورآمد آن را به سیب زمینی له شده اضافه کرده و کمی نمک و فلفل و روغن زیتون بریزید و خوب مخلوط نمایید.
در مرحله بعد 4 پیمانه آرد را به مخلوط بالا افزوده و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکنواخت و یکدست حاصل شود.
کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید ، روی آن را با سلفون پوشانده و برای یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
یک قالب گرد مناسب فر را با کمی آرد آغشته کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید.ابتدا پنیر فونتینا را روی خمیر بریزید و سپس سیب زمینی های حلقه شده را بچینید.
نهایتا ، نمک ، فلفل و رز ماری را بپاشید و در آخر روغن زیتون را بریزید.بعد از 15 دقیقه پیتزا را در فری که با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا برای 20 دقیقه بماند و روی آن برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد پیتزای سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پیتزای سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .