مواد لازم کرم بروله شکلاتی
- پودر کاکائو : 60 گرم
- شکلات تلخ : 60 گرم
- خامه : 4 پیمانه
- زرده تخم مرغ درشت : 11 عدد
- شکر : 1 پیمانه + مقداری
- وانیل : ½ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کرم بروله شکلاتی
کرم بروله شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه فرانسوی است که درست کردن آن بسیار ساده و آسان میباشد.
تابه ای را روی حرارت ملایم گذاشته ، 4 پیمانه خامه را به همراه شکر و وانیل داخل آن بریزید تا کمی گرم شود در مرحله بعد شکلات ها را خرد کرده و به همراه پودر کاکائو به تابه اضافه کرده خوب هم بزنید تا شکلات آب شود، شعله را خاموش کنید و اجازه جوشیدن را به مواد ندهید.
حالا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن زرده ها را در ظرفی دیگر منتقل کنید و هم بزنید ، مواد تابه را به تدریج به زرده ها افزوده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود و حالا قالب هایی از جنس سرامیک را آماده کرده مواد را داخل آن بریزید و داخل سینی فر قرار دهید، مقداری آب داخل سینی بریزید تا نیمی از دیواره های ظرفها را بگیرد.
سینی را داخل فر قرار داده و با حرارت 175 درجه سانتی گراد کرم را بپزید، بهتر است هر نیم ساعت به کرم ها سر بزنید و بعد از اینکه دسر تان خوب پخت و آماده شد آن ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند.
روی دسر را با مقداری شکلات آب شده و توت فرنگی یا تمشک تزیین کرده میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کرم بروله شکلاتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کرم بروله شکلاتی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .