مواد لازم کرم فرش(Crème fraiche)
- خامه زده شده غلیظ :یک پیمانه
- باترمیلک : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کِرم فِرش(Crème fraiche)
خامه را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و بر روی حرارت کم قرار دهید تا خامه کم کم به حرارت 40 درجه برسد. بعد شعله را خاموش کنید و باترمیلک را داخل آن بریزید و هم بزنید.سپس خامه مخلوط شده با باترمیلک را در یک ظرف بزرگتر بریزید و روی آن یک نایلون بگذارید طوری که بر رویش آزاد باشد و در یک جای گرم قرار دهید تا برای 24 تا 36 ساعت بماند و به حالت نیمه مایع در بیاید.
هر 6 یا 8 ساعت آن رایکبار هم بزنید و بچشید. وقتی خامه غلیظ شد و مزه آن به ترشی زد آن را داخل یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت آن را استفاده کنید. کرم فرش آماده شده را میتوانید تا 10 روز در یخچال نگهداری کنید. این سس با قرار گرفتن در مجاورت هوا خشک نمیشود و ظاهر اولیه خودش را برخلاف اغلب سس ها از دست نمیدهد.
نکات تکمیلی در مورد کِرم فِرش(Crème fraiche)
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کِرم فِرش(Crème fraiche) را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .