آموزش پخت کیک شکلاتی مکزیکی
مواد لازم برای کیک شکلاتی مکزیکی
- وانیل 1قاشق چایخوری
- سرکه سیب 1قاشق غذاخوری
- روغن 1قاشق غذاخوری
- آب سرد 1پیمانه
- نمک 1چهارم قاشق چایخوری
- فلفل 1چهارم قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1قاشق چایخوری
- دارچین 2قاشق چایخوری
- کاکائو (تلخ) نصف پیمانه
- شکر 1پیمانه
- آرد 1ونیم پیمانه
مواد لازم برای رویه کیک
- شکر نصف پیمانه
- میوه (در صورت تمایل) به میزان لازم
- آب 6قاشق غذاخوری
- شکلات 1پیمانه
طرز تهیه کیک شکلاتی مکزیکی
در ابتدای کار فر رو روشن کرده و حرارت رو روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
مواد خشک کیک رو مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم تا هوا خورده و سبک بشن.کاکائو رو آب میکنیم و با بقیه مواد غیر خشک(مثل آب و روغن)مخلوط میکنیم).
مواد خشک رو کم کم به کاکائو آب شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکنواخت بشن تو این مرحله در صورت تمایل میتونید مقداری شیر هم به مواد اضافه کنید تا مواد چسبنده تر بشن(در این صورت سرکه رو حذف کنید)وقتی مواد کاملا حالت خمیری پیدا کرد اون رو تو قالب کیکمون میریزیم و بمدت 25 تا 30 دقیقه توی فر میذاریم یا بقدری حرارت میدیم که وقتی خلال دندون توی کیک زدیم تمیز بیرون بیاد.
وقتی از فر بیرون آوردیم اجازه میدیم کیک 10 دقیقه تو قالب خنک بشه و بعد از قالب بیرونش میاریم.
همه مواد کیک(به جز میوه)رو روی حرارت مخلوط میکنیم و اون قدر هم میزنیم تا یکنواخت و حالت سس مانند پیدا کنن و وقتی کیک و سس هر دو خنک شدن اون رو روی کیک میریزیم و نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا کیک حاضر بشه!
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی مکزیکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .