گاناش شکلاتی
گاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهی گاناش را در این بخش از آشپزی پلاس وی بخوانید.
مواد لازم گاناش شکلاتی
مواد لازم | میزان لازم |
خامه | 200 گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | 250 گرم |
کره | 20 گرم |
طرز تهیه گاناش شکلاتی
مرحله اول :
شکلات ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد.
مرحله دوم :
خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید .
مرحله سوم :
مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم :
شکلات های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است.
نکات مهم در تهیه گاناش شکلاتی
اگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می شود.
اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می شود و با کمک ماسوره می توان آن را روی کیک بریزید.
اگر شکلات نصف خامه باشد می توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.