علت ترک خوردن خمیر بیسکویت
بیسکویت یکی از قدیمی ترین و پرطرفدارترین خوراکی هایی است که به روش های گوناگون و با مواد اولیه متفاوت تهیه می شود. شما در خانه برای کودکان و اهالی منزل می توانید با در دسترس ترین مواد اولیه و خیلی راحت بیسکویت تهیه کنید. بیسکویت خانگی معمولا طرز تهیه آسان و بی دردسری دارد اما گاهی ممکن است مشکلاتی مانند ترک خوردن بیسکویت برایتان پیش آید. در این بخش از آشپزخانه پلاس وی علت ترک خوردن خمیر بیسکویت را بیان کرده ایم.
سرد بودن خمیر بیسکویت
یکی از علت های ترک خوردن بیسکویت عدم توجه به میزان گرمی و سردی خمیر آن است. توجه به سرد و گرم بودن خمیر در کیفیت پخت آن اهمیت دارد. برای پخت بیسکویت خمیر آن کاملا باید سرد باشد زیرا خمیر خنک به صورت یک دست پخته می شود و در فر تغییر حالت نمی دهد و شل و پهن نمی شود. اگر هنگام پخت بیسکویت احساس کردید خمیر به اندازه ی کافی سرد نیست آن را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
آرد بیسکویت
در پخت بیسکویت باید به اندازه آرد آن توجه کنید زیرا کم یا زیاد شدن آرد بر ظاهر بیسکویت تاثیر می گذارد. اگر در پخت بیسکویت بیش از حد از آرد استفاده گردد، بیسکویت شما سفت شده و طعم نامطلوبی خواهد داشت. اگر آرد کم استفاده شود، بیسکویت وا می رود و خمیر آن پس از پخت ترک می خورد پس هنگام پخت بیسکویت بر اساس دستور پخت عمل کرده و میزان آرد را مطابق آن بریزید.
جوش شیرین یا بیکینگ پودر در بیسکویت
در دستور تهیه بیسکویت استفاده از جوش شیرین و بیکینگ پودر وجود دارد. مقدار بکینگ پودر را هنگام تهیه بیسکویت دقیق اندازه گیری کنید زیرا مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن بیسکویت است.استفاده از بیکینگ پودر در بیسکویت سبب پف کردن و سبک تر و ترد شدن بیسکویت می شود.
دمای فر
یکی از علت های ترک خوردن بیسکویت بالا بودن دمای فر است. هنگام پخت بیسکویت به میزان دمای فر توجه کنید و قبل از قرار دادن آن فر را گرم کنید و از میزان دمای فر و درجه ی آن مطمئن شوید. برای اطمینان از دمای فر دو عدد از بیسکویت ها را آماده کنید و داخل فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. اگر دما برای پخت آن ها مطلوب بود از همان دما برای سایر بیسکویت ها استفاده کنید و اگر نه دمای آن را تغییر دهید.
نکات مهم در پخت بیسکویت ها
- در پخت بیسکویت ها باید دقیق اندازه گیری کنید و مطابق دستور تهیه جلو بروید. تغییر در رسپی ها به هیچ عنوان مجاز نیست.
- فاصله بیسکویتها نباید کم باشد و بیسکویتها با فاصله بیشتری از هم قرار گیرند.
- جنس سینی فر نباید بیش از اندازه نازک باشد.
- میزان شکر در بیسکویت اگر بیش از حد زیاد یا کم باشد باعث می شود بیسکویت طعم و بافت خوبی نداشته باشد.
- کره نرم یکی از نقاط مشترک در اکثر بیسکویتهاست. اگر فراموش کردید کره را از قبل از یخچال خارج کنید، کره را رنده کنید تا سریعتر نرم شود.
- خمیر بیسکویت را ورز ندهید زیرا اگر بیسکویت زیاد ورز داده شود، باعث ایجاد گلوتن در آرد و سفت شدن بیسکویت می شود.