مواد لازم برای فتوچینی با سس قارچ و سیر
- فتوچینی:1بسته
- سیر: 5حبه
- گوجه فرنگی:2عدد
- کره:50تا 100گرم
- آویشن:2قاشق مرباخوری
- نمک:به میزان لازم
- سس کچاپ تند:حدودا 4 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 2تا 3قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
- قارچ: 10عدد
- پنیر پیتزا:به میزان لازم
- پیاز کوچک: 1عدد
طرز تهیه فتوچینی با سس قارچ و سیر
ابتدا قابلمه را آب کنید و روی حرارت قرار دهید ، بعد از اینکه آب جوشید فتوچینی را با مقداری نمک افزوده و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید ، سپس با مقداری کره در تابه ای تفت دهید.
در این فاصله پیاز را رنده کرده و داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود ، سپس روغن را افزوده و تفت دهید ، سیر را رنده کرده و بریزید، نمک ، زردچوبه و فلفل را اندازه کرده و خوب سرخ کنید.
در ادامه کچاب و مایونز را مخلوط کرده و بیافزایید ، مقدار کمی آب بریزید و اجازه دهید مواد کمی بجوشد و غلیظ شود .
در مرحله بعدی ، قارچ را خرد کرده و کمی آبلیمو بریزید تا سیاه نشود ، حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و قارچ را سرخ کنید
گوجه را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس داخل تابه قارچ بریزید و با هم تفت دهید، سس را روی آن بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید.
فتوچینی را داخل بقیه مواد بریزید و تابه را بچرخانید تا با هم ترکیب شوند.در آخر فتوچینی با قارچ را داخل ظرف مورد نظر بریزید و بلافاصله پنیر را افزوده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فتوچینی با سس قارچ و سیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فتوچینی با سس قارچ و سیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .