آشپزخانه پلاس وی
طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ
مواد لازم:
گردوی آسیاب شده 5 پیمانه
پیاز 1عدد بزرگ
رب انار 1 پیمانه - 1/2 لیوان
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن مقداری
قارچ 300 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
ارده 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
دستور پخت:
پیاز رنده شده را با روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن گردو را به آن بیافزایید اما زیاد آن را تفت ندهید چون خورشت شما بیش از حد تیره می شود.
بعد از تفت کامل مقداری آب به آن اضافه کنید و بعد از جوش آمدن حرارات را کم کنید.
قارچ ها را خرد کرده و تفت دهید بعد از کشیده شدن کامل آب قارچ مواد دیگر یعنی زعفران - ارده - دارچین - رب انار و نمک را به ان اضافه کنید و همه را به گردوبیافزایید تا به آرامی بپزند. خورشت فسنجان باید به ارامی طبخ شود تا روغن و غلظت آن به اندازه مطلوب به دست بیاد.
چند نکته:
اگر می خواهید خورشت فسنجان شما غلیظ باشد نباید در ابتدا مقدار زیادی آب به خورشت بیافزایید بهتر است که آب را در فواصل زمانی بعد از کم شدن آب خورش اضافه کنید.
برای اینکه طعم خورشت طبق میل شما باشد شکر را به اندازه اضافه کنید تا زیاد شیرین نباشد و یا اینکه ملس باشد.
نکات تکمیلی در مورد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .