مواد لازم برای قیمه خشکه :
- گوشت چرخ شده قیمه خشکه:350 گرم
- رب گوجه :2 قاشق غذاخوری
- پیاز نگینی شده :1 عدد
- سیب زمینی نگینی شده : 4 عدد
- قارچ حلقه ای شده : 6 عدد
- فلفل دلمه نگینی شده : 1 عدد
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
طرز تهیه قیمه خشکه :
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید . بهتر است کمی نمک به سیب زمینی ها بزنید تا مزه دار شود.
بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها ، آنها را از روغن بیرون بیاورید و در ظرفی دیگر قرار دهید. سپس در همان روغن پیاز را تفت دهید .بعد از تفت پیاز ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
در حین تفت دادن گوشت ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از 5 دقیقه تفت گوشت فلفل دلمه ای و قارچ را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
بعد از تفت ، رب را هم به غذا بزنید و هم بزنید تا رب به خورد مواد برود.مقدری از سیب زمینی سرخ شده را داخل غذا بریزید و حرارت را خاموش کنید .
برای تزیین هم بقیه سیب زمینی ها را روی غذا بریزید.
نکات تکمیلی در مورد قیمه خشکه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
قیمه خشکه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .