مواد برای مافین لازانیا
- ورقه لازانیا:1 بسته
- ریحان خشک:نصف ق چ
- پنیر پیتزا:به میزان لازم
- آویشن خشک شده:1 و نیم ق چ
- سیر:دو حبه خرد شده
- نمک و فلفل:هرکدام ١/٤ ق چ
- قارچ:نصف پیمانه خرد شده
- گوشت چرخ کرده:حدودا ٣٤٠ گرم
- پیاز:١ عدد خرد شده
- سس گوجه فرنگی:١ قوطی
طرز تهیه مافین لازانیا
ابتدا پیاز ، سیر و قارچ را خرد کنید. سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.پیاز را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید.در ادامه سیر را افزوده و گوشت را بریزید و همراه پیاز سرخ کنید.
در مرحله بعد قارچ را بریزید و اجازه دهید همه مواد خوب سرخ شود.در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده ونیمی از آویشن و سس گوجه را هم بریزید و تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط شده و کمی بپزد.
کاسه ای بردارید و ریحان خشک ، پنیر پیتزا ، نمک ، فلفل و باقی مانده آویشن را با هم مخلوط نمایید.در این بین قالب های مافین را چرب کرده و داخل هر کدام یک لایه لازانیا قرار دهید.
داخل هر قالب مقداری از مخلوط پنیر بریزید و خوب صاف کنید. سپس کمی از سس گوشت را افزوده و دوباره یک لایه لازانیا قرار داده و سس گوشت و مخلوط پنیر را بریزید.
قالب ها را برای 10 دقیقه در فری که با دمای 375 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.بعد از اینکه سطح مافین ها برشته شده و پنیرها آب شدند آن ها را از فر خارج کنید.
اجازه دهید مافین ها کمی خنک شوند ، سپس از قالب درآورید.روی مافین لازانیا را با برگ های ریحان تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مافین لازانیا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مافین لازانیا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .