“ماهی فیویج” یکی از غذاهای محلی گیلان است که روش پخت و طعم دلچسبی دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای ماهی فیویج
- ماهی سفید : 1عدد
- گردو آسیاب شده : 1پیمانه
- پیاز : 1عدد
- سیر : 3حبه
- کشمش ساییده شده : 1پیمانه
- سبزی (شامل گشنیز، نعنا و پونه ساییده شده) : 3 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی : به میزان لازم
- نمک : به اندازه کافی
طرز تهیه ماهی فیویج
ماهی را تمیز کنید و شکم آن را پاره کنید و محتویات داخل شکم آن را خارج کنید و پس از شستن ، خشک کنید.
سپس پیاز و سیر را رنده کنید و به همراه کشمش ساییده شده ، رب گوجه فرنگی ، گردو ، سبزی خرد شده و مقداری نمک با هم مخلوط کنید و این مخلوط را داخل شکم ماهی بریزید تا پر شود.برای اینکه مواد از شکم ماهی بیرون نریزد میتوانید با خلال دندان و یا نخ و سوزن تمیز ، شکم آن را بدوزید.
تابه ای نچسب را چرب کنید و ماهی را در کف آن بگذارید و بقیه مخلوط داخل شکم ماهی را در یک ظرف فلزی بریزید و وسط تابه قرار دهید و در تابه را ببندید و تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید ماهی با حرارت خیلی ملایم بپزد.
نکات
- در مورد اضافه مواد پر شده در داخل شکم ماهی ، میتوانید مواد را در کف تابه بریزید و ماهی را روی آن قرار دهید.
- اگر هم دوست داشتید میتوانید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی فیویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ماهی فیویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .