وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

میگو با پلو | طرز تهیه “میگو با پلو” مدیترانه

میگو با پلو | طرز تهیه “میگو با پلو” مدیترانه

“میگو با پلو” ازجمله پلوهای مخلوطی است که در شهرهای جنوبی کشور خودمان نیز طبخ می شود،ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبک مدیترانه ای است.

مواد لازم برای میگو با پلو مدیترانه

  • برنج :4 پیمانه (640 گرم)
  • سیر (کوبیده شده) :2 حبه
  • جوز هندی (پودرشده) :یک دوم قاشق چای خوری
  • سویا سس :یک سوم پیمانه (در دو مرحله)
  • زنجبیل (پودرشده) :1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه (پودرشده) :به مقدار لازم
  • میگو (پاک شده) :400 گرم
  • هویج (1 عدد ) :خرد و بلانچ شده
  • کره یا روغن جامد :یک دوم پیمانه
  • قارچ (خرد شده) :4 عدد (80 گرم)
  • آب لیموترش :1 قاشق چای خوری
  • کنسرو ذرت (بدون آب) :یک چهارم پیمانه
  • ساقه پیازچه (خرد شده) :4 ساقه (48 گرم)
  • فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) :1 عدد (100 گرم) 

میگو با پلو

طرز تهیه میگو با پلو مدیترانه

ابتدا میگوها را پاک کرده و بعد از شستن خوب خشک کنید ، کاسه ای بردارید و میگوها را با سیر ، نمک ، فلفل ، نصف مقدار سس سویا و جوزهندی مخلوط کرده و اجازه دهید مزه دار شود .

در این میان سایر مواد را آماده نمایید.

برنجی را که از قبل برای 6 تا 7 ساعت در آب خیسانده اید را در مقداری آب جوش و کمی نمک بریزید و آبکش کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و نصف کره را بریزید تا آب شود ، سپس هویج را افزوده و کمی تفت دهید.

در ادامه قارچ را خرد کرده و بیافزایید، آبلیمو را افزوده و مواد را خوب هم بزنید.

در مرحله بعد برنج آبکش شده و ذرت را اضافه کرده و در نهایت ساقه پیازچه خرد شده را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد از چند دقیقه باقی مانده سویا سس را افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید و در نهایت زنجبیل را بریزید و بعد از یک تفت از روی حرارت بردارید.

در این فاصله تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و باقی مانده کره را بریزید تا گرم شود ، میگوهای طعم دار شده و فلفل دلمه ای ها داخل کره سرخ کنید.

مخلوط برنج و سبزیجات را در یک بشقاب بکشید و با میگوی سرخ شده میل کنید. 

میگو با پلو مدیترانه ای

نکات تکمیلی در مورد میگو با پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
میگو با پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع