دستور پخت پاستا تورتلینی
تورتلینی به زبان ایتالیایی یک نوع پاستای کوچک حلقهای شکل است. که داخل آن از مواد گوناگونی پر می کنند و سپس دو طرف خمیر را به صورتی که شبیه حلقه یا کلاه شود روی هم می آورند. در این دستور در خمیر پاستا، پنیر پارمزان و نخود فرنگی استفاده شده ولی خیلی مدل های مختلف دیگری هم دارد. تورتلینی پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که هر کسی آن را دوست خواهد داشت.
مواد لازم برای پاستا تورتلینی و نخود
- پاستا تورتلینی :680 گرم
- نخود فرنگی :280 گرم
- کره :2 قاشق سوپ خوری
- سیر :1 حبه
- پنیر پارمزان :نصف پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه پاستا تورتلینی و نخود
مرحله اول:
ابتدا نخود فرنگی را آبپز کنید.
مرحله دوم:
پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید، یک پیمانه از آب پاستا را کنار بگذارید.
مرحله سوم:
یک حبه سیر را رنده کرده و با 2 قاشق کره داخل یک قابلمه تفت دهید ، پاستا را افزوده و هم بزنید ، در ادامه نخود فرنگی ، پنیر و آب پاستا را افزوده و کمی نمک و فلفل بپاشید.
مواد را بعد از اینکه کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و در دیس پذیرایی بکشید.
1. سیرها را قبل از استفاده، له کنید.
2. میتوانید مفدار بیشتری پنیر پارمزان کنار بگذارید تا در آخر، برای سرو هم روی غذا پنیر بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا تورتلینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پاستا تورتلینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .