مواد لازم پلو مرغ اسپانیایی
- گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره شده :400 گرم
- عصاره مرغ :2 پیمانه
- برنج :4 پیمانه
- مرغ :8 تکه
- چوب دارچین :2 عدد
- سیر :2 حبه
- پیاز:1 عدد
- فلفل دلمه ای :1 عدد
- سرکه سفید :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- زیره:2 قاشق چای خوری
- پاپریکای ملایم :2 قاشق چایخوری
- زردچوبه:1 قاشق چای خوری
- پودر چیلی :¼ قاشق چای خوری
- جعفری خرد شده :به مقدار لازم
- زیتون سیاه بدون هسته:به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن زیتون بریزید ، بعد از اینکه روغن داغ شد مرغ ها را داخل تابه بچینید و سرخ کنید.
در همین فاصله تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن زیتون بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه سیر را خرد کرده و اضافه نمایید، زمانی که عطر سیر بلند شد فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
حالا ادویه ها را افزوده و بعد از یک دقیقه گوجه خرد شده را بریزید. در ادامه سرکه و عصاره مرغ را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد.
در این مرحله مرغ و برنج را افزوده و مواد را خوب زیر و رو کنید و اجازه دهید آب آن جمع شود. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
بعد از اینکه برنج دم کشید آن را داخل دیس بکشید و روی آن زیتون و جعفری خرد شده بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ اسپانیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پلو مرغ اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .