وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پیتزا کالباس خانگی |طرز تهیه “پیتزا کالباس خانگی”

پیتزا کالباس خانگی |طرز تهیه “پیتزا کالباس خانگی”

پیتزا کالباس را اگر در خانه با خمیر پیتزا و کالباس خانگی تهیه کنید، یک پیتزای عالی و خوشمزه و البته تجربه سالم تری از تهیهٔ آن به صورت بازاری خواهید داشت.

پیتزا کالباس خانگی

پیتزا کالباس خانگی یک پیتزای عالی و خوشمزه برای طرفدارن مزه کالباس است که بسیار خوشمزه و ساده تهیه میشود. در تهیه این پیتزا از قارچ یا سبزیجات دیگر هم میشود استفاده کرد.برای تهیه یک پیتزای ساده و لذیذ ما را در پلاس وی همراهی کنید.

مواد لازم برای پیتزا کالباس خانگی

  • کالباس خانگی:200 گرم
  • قارچ های اسلایس شده:3 عدد متوسط
  • پنیر پیتزا:200 تا 300 گرم
  • فلفل دلمه ای خرد شده:1 قاشق غذاخوری
  • سس قرمز :2 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن :1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای خمیر پیتزا :

  • آرد :دو و نیم پیمانه
  • خمیرمایه فوری:یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر:نصف قاشق چای خوری
  • شکر:یک قاشق چای خوری
  • نمک:یک قاشق چای خوری
  • روغن جامد یا کره :سه قاشق غذاخوری سرپر
  • شیر: سه چهارم پیمانه
  • پودر آویشن:نصف قاشق چای خوری

 Image result for ‫پیتزای کالباس خانگی‬&lrm

درست کردن پیتزا کالباس خانگی 

روش تهیه پیتزا

مرحله اول:

برای تهیه پیتزا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. به این شکل که شیر و روغن را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا کمی داغ شوند.

مرحله دوم:

 سپس در ظرفی گود ، خمیر مایه را با آرد ، بکینگ پودر ، نمک و شکر مخلوط کنید.بعد مخلوط شیر و روغن را به آن اضافه کنید.مخلوط بدست آمده را به مدت 7 دقیقه ورز دهید تا

 خمیر نرمی بدست بیاید.بعد روی خمیر را با نایلون و حوله بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید.

زمانی که خمیر پف کرد و حجمش دو برابر شد،آنها را دوباره ورز دهید و برای پهن کردن آماده کنید.

 اگر خمیر شما بعد از استراحت حالت چسبندگی داشت باید کمی به آن آرد اضافه کنید.

 طرز تهیه پیتزا کالباس خانگی

بعد از درست کردن خمیر پیتزا ، فر را روشن کنید و حرارت آن را بر روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خمیر آماده شده را در کف قالب پیتزا با ضخامت کم، پهن کنید.

سپس سس قرمز را روی خمیر بمالید و مقداری پنیر روی آن بریزید.

کالباس ها را به تکه های کوچک خرد کنید و بر روی خمیر بپوشانید.

 قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای را هم روی آن بچینید. سپس بقیه پنیرها را بر روی تمام سطح مواد بپوشانید.

فلفل و آویشن را هم اضافه کنید.برای اینکه پیتزا بعد از پخت انسجام خوبی داشته باشد مواد روی خمیر را خوب فشار دهید.

خمیر پیتزا را به مدت بیست دقیقه در فر قرار دهید تا روی پیتزا طلایی شود.

برای مرطوب ماندن خمیر هم در فر یک ظرف آب قرار دهید تا بر اثر بخار کردن خمیر نرم باقی بماند و خشک نشود.

پیتزای پخته و آماده شده را از فر بیرون بیاورید و به صورت نیمه داغ میل کنید.

Image result for ‫پیتزای کالباس خانگی‬&lrm

تهیه پیتزا کالباس خانگی به روشی ساده

نکات تکمیلی در مورد پیتزا کالباس خانگی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پیتزا کالباس خانگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع