مواد لازم برای چامین مرغ و نودل
سینه مرغ 1 عدد
نودل2 بسته
جوانه ماش2 پیمانه
سس سویا 1/2 پیمانه
هویج خلال کبریتی 250 گرم
کرفس خلال کبریتی 250 گرم
کنجد2 قاشق غذا خوری
پیاز 100 گرم
زنجبیلبه میزان لازم
شکربه میزان لازم
نمک ، فلفل و دارچینبه میزان لازم
طرز تهیه چامین مرغ و نودل
ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای 4 سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. 5 دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم.
مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با 1 لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم.
میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان 2 قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و 1 قاشق چایخوری دارچین می ریزیم .
میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم .
چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .
نکات تکمیلی در مورد چامین مرغ و نودل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
چامین مرغ و نودل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .