مواد لازم برای کشک کدو
- فیله گوجه فرنگی :4 عدد
- کدو سبز :750 گرم (10 عدد متوسط)
- کشک :1 پیمانه
- پیاز داغ :2 قاشق غذاخوری
- پودر مغز گردو :برای تزیین
- نمک، فلفل، زردچوبه :به میزان لازم
- سیر داغ، نعنا داغ :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازمکشک کدو
طرز تهیه کشک کدو
6 عدد از کدو ها را پوست بگیرید ، خرد کنید و سرخ کنید.
سپس نیمی از پیاز داغ ، سیر داغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را با کدو های سرخ شده مخلوط کنید و هم بزنید.
کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و در ظرف را ببندید تا کدو ها بپزند.
بعد از اینکه آب گوجه فرنگی کشیده شد ، نصفی از کشک را به آن اضافه کنید و بعد شعله را خاموش کنید.
با یک عدد گوشکوب کدو ها و گوجه فرنگی ها را بکوبید و له کنید تا نرم شوند.
بقیه کدو های باقی مانده را از وسط نصف کنید و سرخ کنید.
بعد مغز کدوها را بیرون بیاورید و در ظرفی بچینید و وسط آن را از مخلوط کشک و کدو و گوجه له شده پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ ، پوره گردو و کشک تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کشک کدو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کشک کدو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .