مواد لازم برای کورن داگ
- آرد ذرت زرد :یک فنجان
- آرد :یک فنجان
- نمک :1/4 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر :4 قاشق چایخوری
- شیر یا آب :یک فنجان
- تخم مرغ :2 عدد
- هات داگ :4 عدد
- پنیر چدار :به مقدار لازم
- روغن کانولا یا روغن گیاهی :برای سرخ کردن
- سس قرمز و خردل :برای چاشنی
- سیخ چوبی :4 عدد
طرز تهیه کورن داگ :
ابتدا کاسه ای بردارید و آرد ذرت ، آرد، نمک ، بکینگ پودر و شیر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
هات داگ ها و پنیرها را به طور جداگانه سیخ بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
سپس هات داگ و پنیر را در موادی که آماده کرده اید فرو کرده و در روغن سرخ کنید.
کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کورن داگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کورن داگ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .