روش پخت کوکو سیب زمینی پنیری
کوکو سیب زمینی پنیری از کوکو های خوشمزه و پرطرفدار است. این کوکو بخاطرطعم پنیری که داخلش دارد واقعا لذیذ است و بی تردید یکی از بهترین نوع کوکو می باشد. اگر شما هم مدام کوکو سیب زمینی هایتان را ساده درست کرده اید، میتوانید اینبار کوکو سیب زمینی پنیری را امتحان کنید.
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی پنیری
- سیب زمینی :4عدد متوسط
- پنیر پیتزا :نصف لیوان
- پودر سوخاری :1 لیوان
- تخم مرغ :2 عدد
- پیازچه :2 قاشق غذا خوری خرد شده
- خامه ترش :به میزان لازم برای تزئین
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری
مرحله اول:
برای درست کردن کوکو سیب زمینی پنیریابتدا سیب زمینی ها را با کمی آب بپزید.بعد پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید و یا بکوبید تا پوره شود.
مرحله دوم:
سپس سیب زمینی را با تخم مرغ ، پنیر رنده شده، پیازچه ، پودر سوخاری و نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد کوکو بردارید و با دست سطح آن را صاف کنید و داخل روغن سرخ کنید .
وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ کنید.کوکو ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با خامه ترش تزیین کنید .
نکته:
میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکو سیب زمینی پنیری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکو سیب زمینی پنیری را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .