مواد لازم برای کیک انجیر و ماست
- انجیر متوسط (هر کدام را به 8 قسمت تقسیم کنید): 10 عدد
- عسل:3 قاشق سوپ خوری
- کره نرم شده:200گرم یا یک پیمانه
- پودر قند :175گرم یا سه چهارم پیمانه
- پوست لیمو ترش رنده شده :یک عدد
- پوست رنده شده پرتقال :نصف پرتقال
- تخم مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود) :4 عدد
- آرد سفید گندم :225 گرم یا 2 پیمانه
- بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
- سودا:یک قاشق چای خوری
- ماست :250 میلی لیتر یا یک پیمانه
- عسل :مقداری برای براق کردن انجیرهای پخته روی کیک
پخت کیک خانگی انجیر و ماست
طرز تهیه کیک انجیر و ماست
ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و پوست رنده شده پرتقال و لیمو را افزوده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در ادامه زرده ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا آرد، بکینگ پودر و سودا را با هم مخلوط کرده و مقداری از آن را به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس کمی ماست افزوده و مخلوط نمایید. به همین ترتیب ماست و مخلوط آرد را مرحله به مرحله افزوده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
سفیده ها را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا فرم گرفته و سفت شود، سپس در دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط نمایید.
کف و دیواره های قالب را با روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس انجیرها را از وسط برش زده و کف قالب بچینید.
مایه کیک را روی آن بریزید و برای یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
کیک انجیر و ماست
نکات تکمیلی در مورد کیک انجیر و ماست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک انجیر و ماست را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .