کیک موز خانگی خوشمزه
- کره :140 گرم
- تخم مرغ :2 عدد
- شکر بهتر است از نوع قهوه ای باشد:140 گرم
- آرد:170 گرم
- جوش شیرین :یک سوم قاشق قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
- دارچین:یک دوم قاشق چایخوری
- خامه:50 گرم
- موز :دو عدد
- پودر نارگیل برای تزیین:مقداری در صورت تمایل
- نمک :مقداری
پخت خانگی کیک موز
طرز تهیه کیک موز
قبل از انجام هر کاری کره را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد. آرد، نمک، دارچین، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگری کره نرم شده را به همراه 140 گرم شکر با همزن برقی خوب بزنید تا با هم مخلوط شده و حالت کرم پیدا کند.
در این مرحله 2 عدد تخم مرغ را افزوده و مجدد هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعدی مخلوط آرد را در چند مرحله افزوده و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
در نهایت دو عدد موز را له کرده و به همراه خامه به خمیر اضافه کنید و در حدی که مخلوط شود هم بزنید.
قالب را چرب کرده و خمیر را بریزید ، کیک را برای 20 دقیقه با دمای 170 درجه در فری که از قبل گرم شده بپزید.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید.
همچنین برای تزیین میتوانید یک لایه خامه روی کیک بریزید و روی آن برش هایی از موز بچینید و در نهایت کمی پودر نارگیل بپاشید.
طرز تهیه کیک موز
نکات تکمیلی در مورد کیک موز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کیک موز را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .