مواد لازم برای گراتین اسفناج
- 2 قاشق غذا خوری:روغن زیتون
- 6 فنجان:اسفناج تازه
- نصف فنجان:پیاز خرد شده
- نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
- 1 حبه:سیر بزرگ خرد کرده
- نصف فنجان: ماست بدون چربی
- نصف فنجان: پنیر پارمسان
- ¼ فنجان:پودر سوخاری
دستور پخت گراتین اسفناج
اسفناج ها را پاک کنید و پس از شستن ، خرد کنید . سپس آنها را در مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شوند.
بعد از سرخ شدن اسفناج ها آنها را از تابه بیرون بیاورید و پیاز را به همراه سیر خرد شده و کمی نمک در روغن تفت دهید.
بعد از 3 دقیقه سرخ شدن پیاز و سیر ، اسفناج را مجددا اضافه کنید و بگذارید تا اسفناج ها بر روی حرارت ملایم نرم شوند.
بعد از نرم شدن اسفناج ها ، پنیر پارمسان و ماست بدون چربی را به آنها اضافه کنیدو مقداری نمک ، فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
ظرف پیرکسی را چرب کنید و گراتین اسفناج را در ظرف بریزید و روی آن یک لایه پنیر پارمسان ریخته و پودر سوخاری را بالای پنیر بریزید.
فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و ظرف گراتین را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
نکات تکمیلی در مورد گراتین اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
گراتین اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .