آموزش پخت نان روغنی برساق محلی
نان روغنی برساق یکی از نان ها و شیرینی های محلی استان کردستان و کرمانشاه است و طعمی دلپذیر دارد.
مواد لازم نان روغنی برساق
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد یک کیلوگرم
- شکر 2 لیوان
- شیر 1 لیتر
- نمک و ططردچوبه به مقدار لازم
- روغن جامد 1 قاشق غذاخوری
- روغن سرخ کردنی یا جامد به مقدار لازم
طرز تهیه نان روغنی برساق
- تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری به دست آید.
- اگر خمیر به دست شما چسبید کم کم به آن آرد اضافه کنید تا حدی که به دست نچسبد و آنقدر آن را ورز می دهیم که خوب یکدست بشود.
- خمیر را در مشما فریزر می پیچیم و می گذاریم در مکانی خنک یک روز بماند تا ور بیاید.
- اگ هوای اتاق آنقدر گرم است که احتمال می رود خمیر ما ترش شود می توانیم آن را در طبقه پایین یخچال قرار دهیم.
- از خمیر که کاملا ور آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا می کنیم و پشت ماهیتانبه مسی که قبلا روی آن آرد پاشیده ایم با وردنه و یا با دست تا حدی که زیاد نازک شود خمیر را باز می کنیم و در روغن نسبتا داغ سرخ می کنیم.
امیدواریم که این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد، در ادامه می توانید طرز تهیه نان سیر گره دار را هم بخوانید و در منزل تهیه کنید.