آشپزی
3 سال پیش / خواندن دقیقه

آموزش طرز تهیه نان روغنی برساق

آموزش پخت نان روغنی برساق محلی

نان روغنی  برساق یکی از نان ها و شیرینی های محلی استان کردستان و کرمانشاه است و طعمی دلپذیر دارد.

مواد لازم نان روغنی برساق

  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد یک کیلوگرم
  • شکر 2 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • نمک و ططردچوبه به مقدار لازم
  • روغن جامد 1 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی یا جامد به مقدار لازم

نان روغنی برساق

طرز تهیه نان روغنی برساق

  • تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری به دست آید.
  • اگر خمیر به دست شما چسبید کم کم به آن آرد اضافه کنید تا حدی که به دست نچسبد و آنقدر آن را ورز می دهیم که خوب یکدست بشود.
  • خمیر را در مشما فریزر می پیچیم و می گذاریم در مکانی خنک یک روز بماند تا ور بیاید.
  • اگ هوای اتاق آنقدر گرم است که احتمال می رود خمیر ما ترش شود می توانیم آن را در طبقه پایین یخچال قرار دهیم.
  • از خمیر که کاملا ور آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا می کنیم و پشت ماهیتانبه مسی که قبلا روی آن آرد پاشیده ایم با وردنه و یا با دست تا حدی که زیاد نازک شود خمیر را باز می کنیم و در روغن نسبتا داغ سرخ می کنیم.

نان روغنی برساق

امیدواریم که این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد، در ادامه می توانید طرز تهیه نان سیر گره دار را هم بخوانید و در منزل تهیه کنید.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع