دستور تهیه سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای بسیار لذیذ
طرز تهیه مرغ مدیترانه ای یکی از علاقه مندی های من است با اینکه آماده کردن آن آسان است ، اما ترکیبی از پارمزان ، گوجه فرنگی، کنگر فرنگی ، سینه مرغ پخته ، شگفت انگیز است و می تواند پیشنهاد عالی امروز آشپزخونه پلاس وی برای شما باشد.
در مورد شما نمی دانم، اما من عاشق این چنین دستور العملی هستم و گاهی اوقات ، زمانی که برای خانواده ام غذا درست می کنم، فقط می خواهم رفع تکلیف کنم. وقتی مجمعی داریم دستور العمل های زیر بسیار خوب هستند زیرا براحتی در منزل آماده می شوند.
با این دستور العمل مرغ مدیترانه ای می توانید سینه های مرغ را از قبل پر کنید و آن ها را در یخچال نگه دارید . فقط به خاطر داشته باشید قبل از گرم کردن ماهی تابه و فر آن ها را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. مواد داخل مرغ ترکیبی از پنیر تازه رنده شده، گوجه فرنگی خرد شده، کنگر فرنگی است. از انجایی که من طرفدار غذاهای خانگی هستم، همیشه مواد لازم آن را در دسترس دارم.
طرز پخت سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای
طرز تهیه سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای :
سینه های ترد مرغ پر از گوجه فرنگی ، کنگر فرنگی، و پنیر پارمزان معطر است این دستورالعمل آسان است که ارزش امتحان را دارد.
- 10 دقیقه زمان آماده سازی
- 25 دقیقه کل زمان پخت
- 35 دقیقه کل زمان
- این مواد برای 4 نفر است
مواد لازم :
- 4عدد سینه مرغ بدون استخوان و بی پوست
- 1 / 2 فنجان کنگرخرد شده
- 4 عدد گوجه
- 1فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- روغن زیتون
- نمک و فلفل
مراحل آماده سازی سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای
دستورالعمل :
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت / 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- کنگر فرنگی، گوجه فرنگی و پنیر رنده شده را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
مواد داخل شکم سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای
- یک شکاف در هر سینه مرغ ایجاد بدون اینکه تمام مرغ را برش بزنید. از انگشت برای باز کردن شکاف استفاده کنید.
- مخلوط پنیر را به طور مساوی بین سینه های مرغ و با استفاده از قاشق تقسیم کنید.
پر کردن سینه مرغ با مواد
- ازخلال دندان برای مهر و موم کردن درزها در صورت امکان استفاده کنید. هر دو طرف آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
بستن سینه مرغ با خلال دندان
- ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم دهید. روغن اضافه و دو طرف مرغ را سرخ کنید. ماهی تابه را به فر منتقل کنید وبگذارید 20 دقیقه بپزد، تا زمانی که قهوه ای طلایی شود.
مرحله سرخ کردن و پختن سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای در فر
- حالا اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه استراحت کند سپس خلال دندان ها را بیرون آورید.
سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای
نکات پایه برای درست کردن سینه مرغ شکم پر
اگر قبل از مرغ ها را پر نکرده اید ، کار مشکلی نیست. فقط شکاف کم عمق حدود 1 / 4 اینچ در قسمت ضخیم سینه با نوک چاقو ایجاد کنید سپس از انگشتان برای بزرگ تر کردن شکاف بدون هل دادن به طرف دیگر استفاده کنید.
شکاف را با خلال دندان، در هر سینه مرغ ، ببندید. این کار کمک می کند قبل از این که خلال را بیرون بکشید، بتوانید لبه مرغ را کمی روی هم بگذارید. باید مطمئن شوید این درز به خوبی بسته شده است ، بنابراین در مرحله بعدی مواد داخل ماهی تابه را از دست نمی دهید.
اجاق را با دمای 400 درجه فارنهایت / 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در همین حال، ماهی تابه داغ را روی حرارت متوسط قرار دهید. روغن بریزید و هر دو طرف مرغ را حدود 3 دقیقه سرخ کنید. ( اگر ماهی تابه مناسب ندارید، فقط لازم است مرغ را به یک ظرف پخت بدون روغن پس از قهوه ای شدن منتقل کنید ).
ماهی تابه را به فر منتقل کنید و 20 دقیقه مرغ را بپزید. دقت کنید ، دما را تست و مطمئن شوید که مرکز به 165 درجه فارنهایت / 74 درجه سانتیگراد می رسد ماهی تابه را از فر بیرون آورید و بگذارید پنج دقیقه بماند بعد با دقت خلال دندان را بیرون آورید ، می توانید این غذا را با برنج میل کنید در واقع، فکر می کنم این هفته دوباره این غذا را در منو قرار دهم !
نکات تکمیلی در مورد سينه مرغ شكم پر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سينه مرغ شكم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .