مواد لازم برای استیک با سس موسیر
- گوشت فیله گوسفند یا راسته گوساله :600 گرم
- آب گوشت :1 لیوان
- کره:2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق چایخوری
- سس سویا :2 قاشق چایخوری
- سرکه :2 قاشق چایخوری
- خامه :1/3 لیوان
- سیر خرد شده:2 عدد
- پیاز :2 عدد
- آبلیمو و نمک و فلفل :مقدار لازم
طرز تهیه استیک با سس موسیر
ابتدا گوشت را با نمک ، آبلیمو، فلفل و کمی روغن مزه دار کرده و برای 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید.
در این فاصله سس را به این شکل درست کنید:
تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک قاشق کره بریزید تا ذوب شود، سپس پیاز را خرد کرده و سرخ نمایید.
در ادامه سیر را افزوده و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر آن بلند شود، در این مرحله رب را افزوده و تفت دهید تا حالت خامی آن گرفته شود.
در آخر سس سویا، آب گوشت و سرکه را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد. در این مرحله خامه را بریزید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
مواد را بخوبی مخلوط کرده و شعله را کم کنید تا سس غلیظ شده و جا بیافتد.
گوشت را از داخل مواد خارج کرده و چهار تکه کنید، سپس یک قاشق کره را در تابه ای بریزید و شعله را زیاد کنید، گوشت ها را داخل تابه ریخته و سرخ نمایید.
استیک های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بکشید و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد استیک با سس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
استیک با سس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .