مواد لازم برای بریانی اصفهان :
- گوشت سر دست و دنده :1 کیلوگرم
- پیاز درشت :1 عدد
- زعفران :به مقدار لازم
- دارچین :به مقدار لازم
- نعناع خشک شده :مقداری
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
- خلال بادام :مقداری برای تزیین
طرز تهیه بریانی اصفهان
گوشت را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده ، نمک و زردچوبه داخل مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش امد ، گوشت را به مدت 45 دقیقه بپزید.
بعد گوشت را آز آب جدا کنید و به همراه نعنا دو بار در چرخ گوشت ،چرخ کنید.سپس گوشت را با یکی دو قاشق آب مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
گوشت را بچشید تا نمک و فلفل آن اندازه باشد. بعد قالب های بریانی را کمی روی حرارت داغ کنید و از روغن روی آب گوشت به اندازه یک قاشق بردارید و ته قالب بریزید.
بعد کف قالب ، مقداری زعفران ، فلفل و دارچین بپاشید و یک لقمه از گوشت بریان را ته قالب بریزید و با دست رویش را صاف کنید و چند لحظه روی حرارت قرار دهید.
سپس روی نان آماده شده برگردانید.بریانی آماده شده را با خلال بادام و زعفران تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد بریانی اصفهان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بریانی اصفهان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .