وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خوشمزه ترین “سایت های آشپزی” دنیا - سری 1

خوشمزه ترین “سایت های آشپزی” دنیا - سری 1

شکموها به پیش! خیلی از شما خانم ها و آقایان عاشق تست کردن مزه های جدید از سرتاسر دنیا هستید. بهترین “سایت های آشپزی” دنیا را بشناسید تا غذاهای لذیذ کشورهای سراسر دنیا را بچشید.

 سایت های آشپزی و شیرینی پزی مشهور و معتبر دنیا در یک لیستی شامل 15 برگزیده منتشر شده است که اسامی 5 سایت اول آشپزی مشهور دنیا را در این بخش برایتان آورده ایم. 

در فضای گستره ی وب ، یکی از شاخه هایی که به طور گسترده از سوی کاربران بازدید می شود، سایت های آشپزی و آشپزخانه های اینترنتی هستند که اکثر آنها مثل آشپزخانه ی پلاس وی نسخه ی موبایل هم دارند و نیازی نیست برای تهیه یک غذای خوشمزه مدام به سراغ مانیتور کامپیوتر خانگی و یا لپ تاپ شخصی تان بروید. آشپزخانه پلاس وی در یک سری بهترین ها، قصد دارد تا سایت ها و آشپزخانه های برتر دنیا را به شما معرفی کند.این لیست با توجه به آمار بیشترین بازدیدها تهیه شده است که در چند سری تقدیم شما خواهیم کرد.

سایت allrecipes.com

سایت های آشپزی

لوگوی سایت آشپزی

سایت های آشپزی

بهترین سایت های آشپزی خارجی

 

سایت آشپزی food. com

سایت آشپزی خارجی

سایت های آشپزی

بهترین سایت های آشپزی دنیا

سایت آشپزی the kitchn.com

سایت های آشپزی

کتاب و سایت های آشپزی

 سایت های آشپزی

سایت های آشپزی خارجی و معروف دنیا

سایت آشپزی Yummly

سایت آشپزی

سایت آشپزی معروف

سایت های آشپزی معروف دنیا

 سایت آشپزی food network .com
سایت آشپزی معروف
سایت آشپزی معروف

سایت آشپزی و شیرینی پزی معروف

چند نکته مهم در استفاده اطلاعات سایت های آشپزی خارجی

در استفاده از سایت های آشپزی بین المللی، کلمات خاص را در دفتری یادداشت کنید تا همواره برای مشاهده معنی کلمات متداول در سایت های آشپزی، نیاز به مراجعه به فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی نداشته باشید.

 عکس های خوب سایت های آشپزی بین المللی را ذخیره کنید و سعی کنید محصول خود، شبیه تصاویر ارائه شده در پرتال باشد اما خیلی سخت نگیرید!

نکات و ترفندهای مهمی که در سایت های آشپزی معرفی شده گفته شد، در دفترچه ای یادداشت کنید.

فرهنگ آرام غذا درست کردن و آرام غذا خوردن را تجربه کنید.

 آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.

 آشپزی ملل، شما را با فرهنگ ها و ذائقه های مختلف آشنا می کند. این نکته مهم در آشپزی ملل هست.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع