مواد لازم سوپ لوبیا چشم بلبلی
- پوره گوجه فرنگی :400 گرم
- لوبیاچشم بلبلی:300 گرم
- جعفری خردشده :⅓ پیمانه
- آب سرد :1 لیتر
- عصاره سبزیجات :1 لیتر
- کرفس:2 ساقه
- هویج:2 عدد
- پیاز قرمز: 1 عدد بزرگ
- سیر :1 حبه بزرگ
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط: ¼ قاشق مرباخوری
- نمک:به میزان لازم
- فلفل سیاه:به میزان لازم
- شکر: مقدار کمی
طرز تهیه سوپ لوبیا چشم بلبلی
ابتدا داخل یک کاسه حاوی آب سرد لوبیای چشم بلبلی را ریخته و سطح ظرف را بپوشانید و پس از این کار اجازه دهید به مدت 1 شب خیس بخورند و بعد از این تایم با آب سرد آبکشی کنید.
در مرحله بعدی گوجه فرنگی را فیله کرده و سپس با میکسر کاملآ پوره کنید و بعد با عصاره سبزیجات،آب، رب و ادویه جات دلخواه داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
پوست هویج کنده و نگینی خرد کنید، ساقه و برگ کرفس و پیاز را نیز خرد کنید و سپس هویج،لوبیاها،کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری خرد شده، سیر له شده و شکر را افزوده
و مواد را روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیایند.بعد از اینک جوش آمد شعله را کم کرده و درب ظرف را ببندید.
مدت 1.5 ساعت و یا تا زمانیکه لوبیاها نرم شوند اجازه دهید تا غذا به آرامی بپزد.
در نهایت به اندازه دلخواه نمک و فلفل به سوپ بزنید و آن را در کاسه مورد نظر ریخته و با روغن زیتون و برگ های جعفری تزیین نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ لوبیا چشم بلبلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ لوبیا چشم بلبلی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .