مواد لازم سوفله کلم براکلی و پنیر
- کلم براکلی : 900 گرم
- ژامبون بره : 110گرم
- تخم مرغ : 5 عدد
- شیر پر چرب : 1پیمانه
- آرد : ⅓ پیمانه
- خامه : ½ پیمانه
- پنیر چدار رنده شده : 220 گرم
- سس خردل : 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه سوفله کلم براکلی و پنیر
ابتدا فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کلم بروکلی را از قبل به شکل بوته ای خرد کرده و بشویید .
سپس آن را در مقداری آب جوش و نمک بریزید و چند جوش بپزید تا نرم شود.
در ادامه کلم بروکلی ها را با آب سرد شسته و بگذارید آب آن خشک شود.
در مرحله بعد ژامبون ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
کاسه ای بردارید و 5 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط نمایید.
سپس نمک و فلفل سیاه را افزوده و شیر و خامه را هم بریزید و در نهایت سس خردل را بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
نصف بیشتر پنیر را هم داخل مواد بالا بریزید و مخلوط نمایید.
قالب مخصوص فر را با مقداری روغن چرب کرده و کلم بروکلی ها را داخل آن بچینید.
نیمی از پنیر باقی مانده را روی کلم بروکلی ها بپاشید و ژامبون های سرخ شده را بریزید و خوب پخش نمایید.
در آخر مخلوط تخم مرغ را بریزید و باقی مانده پنیر را بپاشید.
روی قالب را با فویل بپوشانید و برای 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ خودش را ببندد و مواد بپزد.
بعد از گرشت زمان مورد نظر قالب را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش بزنید و میل کنید.
میتوانید 10 دقیقه آخر پخت فویل را از روی قالب برداشته و آن را داخل فر قرار دهید تا سطح سوفله کاملا طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد سوفله کلم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوفله کلم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .