مواد لازم برای مرغ کنجدی با نودل و اسفناج
- ران مرغ 4 عدد
- آب 1 لیتر
- زنجبیل تازه خرد شده 2 ق غ
- پیاز قاچ شده 1 عدد
- هویج خرد شده 1 عدد
- نودل 400 گرم
- برگ ریز اسفناج 80 گرم
- خیار رنده شده 2 عدد
- پیاز چه خرد شده 2 ساقه
- کنجد بوداده 1 ق غ
مواد لازم برای سس
- کنجد بوداده 100 گرم
- شکر 2 ق غ
- پودر واسابی 1 ق غ
- رب میسو 1 ق غ
- سس میرین 2 ق غ
- سویا سس 2 ق غ
- آب 4 ق غ
طرز تهیه مرغ کنجدی با نودل و اسفناج
ران مرغ ، آب ، زنجبیل ، پیاز و هویج را داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید .
حرارت را کم کرده نیم ساعت بگذارید ملایم بجوشد .
قابلمه را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید تا خنک شود .
کنجدی که برای سس لازم دارید را در هاون بکوبید تا خمیری صاف شود . سایر مواد سس را به هاون اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کرده بکوبید . این کار را با غذا ساز هم میتوانید انجام دهید ولی کیفیت و طعم نهایی کمی متفاوت با کوبیدن مواد در هاون خواهد بود .
مرغ را از آب بکشید و با چنگال گوشت را از استخوان جدا کنید .
سبزیجات را از آب خارج کرده و کناری بگذارید . میتوانید آن ها را پوره کرده برای مصارف بعدیدر سوپ بریزید .
نودل را مطابق دستور پشت بسته بپزید .
مرغ ، رشته فرنگی ، اسفناج و خیار را با هم مخلوط نموده سه چهارم از سس را به آنها اضافه کرده مخلوط کنید .
روی غذا حلقه های پیازچه و کنجد بوداده بپاشید و میل نمایید .
نکات تکمیلی در مورد مرغ کنجدی با نودل و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مرغ کنجدی با نودل و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .