مواد لازم برای پیتا گوشت
راسته گوسفند :300 تا 350 گرم
پیاز متوسط :یک عدد
گوجه فرنگی متوسط :یک عدد
پودر پاپریکا :یک قاشق سوپخوری
ارگانو :یک قاشق چایخوری
سرکه انگور :یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
روغن زیتون :1/5 قاشق سوپخوری
نان پیتا :2 عدد
مواد سس تزاتزیکی (سس خیار و ماست)
خیار متوسط :2 عدد
ماست :1/2 پیمانه
سیر :6 حبه
آبلیمو :یک تا 1/5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه پیتا گوشت
راسته گوسفند را به صورت ورقه های نازک برش زده و پودر پاپریکا، ارگانو، کمی نمک و فلفل سیاه و سرکه را به آن بیفزایید، مخلوط کنید و در ظرف درب دار به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مزه دار شود.
پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه های نازک برش بزنید.
گوجه فرنگی را نیز به صورت برش های لبه دار برش بزنید.
خیار را پوست بگیرید و از رنده ریز رد کنید و داخل صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. می توانید کمی هم نمک به آن اضافه کنید تا زودتر آب خیار خارج شود.
سیرها را پوست بگیرید و به قطعات ریز خرد کنید.
ماست، خیار آب گرفته، سیر ریز شده و آبلیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و با روکش محافظ به مدت حداقل 30 تا 45 دقیقه در یخچال قرار دهید.
تابه تفلونی را روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود؛ سپس گوشت مزه دار شده را به آن بیفزایید و با مرتب هم زدن آن اجازه دهید تا گوشت بپزد. (به دلیل استفاده از گوشت راسته، پخت به سرعت انجام می شود).
نان پیتا را باز کنید، نیمی از گوشت پخته شده را داخل آن بریزید و روی آن کمی پیاز، تکه هایی از گوجه فرنگی و 1/5 تا 2 قاشق از سس آماده شده را بریزید؛ نان را رول کنید و با تکه ای فویل آن را ببندید، در ظرفی قرار دهید و می توانید با کمی سیب زمینی سرخ شده آن را سرو کنید.
نکته
از سس آماده شده فوق می توانید به عنوان دیپ به همراه سبزیجات و بعضی از نان ها استفاده کرد.
نکات تکمیلی در مورد پیتا گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیتا گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .