مواد لازم فریتاتای لوبیا سبز
- لوبیا سبز :450گرم
- ژامبون ورقه شده :200 گرم
- پیازچه :2 دسته
- پنیر پارمزان :150 گرم
- تخم مرغ :8 عدد
- روغن زیتون :2 قاشق سوپ خوری
- نمک درشت :به میزان لازم
- فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه فریتاتای لوبیا سبز :
ابتدا کاسه ای بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و خوب هم بزنید.
سپس نمک ، فلفل و پنیر را افزوده و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو قاشق روغن زیتون را بریزید تا داغ شود.
پیازچه ، و لوبیا را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.
سپس ژامبون ها را افزوده و سرخ کنید.
در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا لوبیا ها پخته شود.
مخلوط تخم مرغ را به تابه افزوده و اجازه دهید کمی ببندد.
تابه را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح فریتاتا طلایی شود.
بعد از سپری شدن زمان مورد نظر ، فریتاتا را از فر خارج کرده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتای لوبیا سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
فریتاتای لوبیا سبز را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .