مواد لازم برای فوندو بورگی ینون
- گوشت راسته گوساله :1000 گرم
- سس مایونز :1 فنجان
- کره :500 گرم
- نمک :قدری
طرز تهیه فوندو بورگی ینون
ابتدا گوشت ها را خرد کرده و با مقداری نمک آن را مزه دار کنید. قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن آب کنید .
گوشت را به سیخ بزنید و در روغن داغ شده فرو کنید و بعد از سرخ شدن به سس آغشته کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد فوندو بورگي
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فوندو بورگي را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .