وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

قلیه ماهی | طرز تهیه “قلیه ماهی” با تن ماهی

قلیه ماهی | طرز تهیه “قلیه ماهی” با تن ماهی

دستور تهیه “قلیه ماهی” با تن ماهی از غذاهای خوشمزه ایرانی را در این بخش از آشپزخانه برای شما در نظر گرفته ایم.

مواد لازم برای قلیه ماهی با تن ماهی

  • تن ماهی:یک قوطی
  • گشنیز : 400 گرم
  • شنبلیله: 100 گرم
  • فلفل قرمز تند: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
  • تمبرهندی: یک بسته کوچک
  • نمک و زردچوبه : به میزان لازم
  •  روغن:  به میزان لازم
  •  سیر : یک بوته کوچک
 قلیه ماهی با تن ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی

گشنیز و شنبلیله را بشویید و بعد از اینکه آبشان رفت ، خرد کنید. سیر را هم پوست بگیرید و له کنید.

 سپس سبزی ها را در مقداری روغن تفت دهید و بعد سیر له شده را به سبزی های تفت داده شده اضافه کنید و همچنان تفت دهید .

به سیر و سبزی در حال تفت ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا بوی زهم ادویه ها گرفته شود. سپس مقداری آب داخل  آنها اضافه کنید تا بپزند.

 در این فاصله تمر هندی را با 2 پیمانه آب جوش خیس دهید تا رقیق شود.

بعد از کمی سرد شدن آب ، با دست تمر هندی را چنگ بزنید تا شیره آن خارج شود.

بعد آن را از صافی رد کنید و شیره آن را  داخل سبزیجات در حال پخت بریزید.وقتی خورش به روغن افتاد، تن ماهی را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه مزه دار شدن تن ماهی ، خورش را از روی حرارت بردارید.

 قلیه ماهی

نکات تکمیلی در مورد قلیه ماهی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
قلیه ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع