مواد لازم برای مرغ بریان با پاپریکا و سیر
- مرغ (کامل) :1 عدد
- هویج (بزرگ) :2 عدد
- سیب زمینی (شیرین_متوسط):2 عدد
- سیر:1 بوته
- روغن (زیتون) :3 ق.غ
- پاپریکا :1 ق.غ
- پونه (کوهی) :½ ق.چ
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ بریان با پاپریکا و سیر
ابتدا فر را با حرارت 218 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
مرغ را با یک قاشق روغن زیتون چرب کنید و پونه ، پاپریکا و نمک را همه جای آن پخش کنید ، سپس ران های آن را به هم ببندید و داخل سینی فر قرار دهید .
هویج و سیب زمینی را خلالی خرد کنید و دور مرغ بریزید، یک قاشق روغن زیتون روی آن ها بریزید و سینی را داخل فر قرار دهید . مرغ را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
بعد از این زمان سینی را از فر خارج کرده و سیرها را از وسط برش زده با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید داخل سینی بریزید.
سیب زمینی و هویج ها را برگردانید و سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته شود.
برای این که مرغ نسوزد آن را میتوانید در یک فویل آلومینیومی قرار دهید و در فر بگذارید.
بعد از برشته شدن مرغ آن را از فر خارج کرده و در ظرف پذیرایی قرار دهید ، سیب زمینی و هویج بریانی را دور آن بریزید و سس داخل سینی را روی مرغ بمالید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ بریان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .