مواد لازم نان پفی (Popover)
آرد:130 گرم (¾ پیمانه)خامه:1 پیمانهتخم مرغ درشت :2 عددکره آب شده:2 قاشق سوپ خورینمک : ½و1 قاشق چای خوری
نان پفی خانگی
طرز تهیه نان پفی (Popover)
ابتدا 130 گرم آرد را با دو قاشق کره آب شده و یک پیمانه خامه در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید، سپس دو عدد تخم مرغ را افزوده و مواد را با همزن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در انتها نمک را هم بریزید و مواد را مجدد هم بزنید، قالب های مافین را با چرب کرده و حدود دوسوم از حجم آن را با خمیر بدست آمده پر کنید.
قالب ها را در فر قرار داده و برای 40 دقیقه با دمای 200 درجه بپزید. در زمان پخت حواستان به نان های پفی باشد که نسوزد.
بعد از اینکه نان های پفی پخته شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود سپس از قالب بیرون آورده و سرو نمایید.
پخت ساده نان پفی
نکات تکمیلی در مورد نان پفی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
نان پفی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .