مواد لازم پای سیب کلاسیک
- سیب قرمز :700 تا 800 گرم (حدود 4 عدد متوسط)
- سیب سبز :450 گرم (حدود ½2 عدد)
- آب لیموی تازه :2 قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای:⅔ پیمانه
- شکر دانه ریز :¼ پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت :3 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین:½ قاشق چایخوری یا بیشتر
- نمک :¼ قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی: ⅛ قاشق چایخوری
- سفیده تخم مرغ :1 عدد بزرگ
- کره هم دما با محیط : 2 قاشق چایخوری
- کره سرد مکعبی خرد شده:1 قاشق غذاخوری
- آرد همه کاره: 4 تا 6 قاشق غذاخوری
- خمیر پای : به اندازه لازم
پخت خانگی پای سیب کلاسیک
طرز تهیه مواد درون پای سیب کلاسیک
ابتدا سیب ها را به شکل ورقه ای برش داده و دانه ها و پوسته های داخلی آن را جدا کنید. شکرها را در کاسه بزرگی بریزید و با جوزهندی، دارچین ، آب لیمو، نشاسته و نمک مخلوط نمایید.
در ادامه سیب ها را افزوده و خوب زیر و رو کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. در مرحله بعد قالب پای را با دو قاشق کره نرم شده چرب کنید.
روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد بپاشید و خمیر پای را روی آن قرار دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و یکی از از آن ها را با کمک وردنه خوب باز کنید تا پهن و نازک شود.
خمیر را روی قالب پهن کنید طوری که کف و دیواره های قالب را بپوشاند. لبه های خمیر را با قیچی مرتب کرده و اجازه دهید حدود نیم سانت از قالب بیرون باشد.
سفیده تخم مرغ را با یک قاشق آب رقیق کرده و خوب هم بزنید سپس با کمک قلمو به لبه های خمیر بمالید.
حالا مخلوط سیب ها را داخل پای بریزید و کره خرد شده را لابه لای سیب ها قرار دهید، خمیر بعدی را با وردنه باز کرده و روی پای پهن کنید.
لبه های خمیر را به خمیر بعدی چسبانده و آن را با دست حالت دهید. با کمک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و پای سیب را برای یک ساعت الی یک ساعت و ربع با دمای 205 درجه بپزید.
پخت پای سیب کلاسیک
نکات تکمیلی در مورد پای سیب کلاسیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
پای سیب کلاسیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .