مواد لازم کاری بره هندی با ماست
- گوشت ران بره:یک کیلو گرم
- ماست : 130 گرم
- روغن کرمانشاهی : 60 گرم
- عصاره مرغ :2 پیمانه
- خامه :½ پیمانه
- پیاز :4 عدد
- سیر:4 حبه
- پودر پاپریکا :1 قاشق غذاخوری
- گرام ماسالا :1 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز آسیاب شده :1 قاشق غذاخوری
- زنجفیل :1 قاشق غذاخوری
- زیره آسیاب شده:1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل چیلی :¼ قاشق چایخوری
- برگ تازه گشنیز :به مقدار دلخواه
- نان هندی :به مقدار دلخواه
طرز تهیه کاری بره هندی با ماست
ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده و با روغن کرمانشاهی در قابلمه مناسبی بریزید و تفت دهید، زمانی که گوشت و پیاز بخوبی سرخ شدند سیر را خرد کرده و اضافه نمایید.
در ادامه زنجبیل ، زیره و تخم گشنیز را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید، سپس پاپریکا ، چیلی و گرام ماسالا را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.
در مرحله بعد دو پیمانه عصاره را بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد ، سپس در تابه را ببندید و خوراک را با شعله کم برای یک ساعت بپزید.
بعد از یک ساعت خامه و ماست را اضافه کرده و برای نیم ساعت دیگر بگذارید بپزد و جا بیافتد، در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.
کاری بره هندی را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با گشنیز تزیین کرده و با نان هندی سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کاری بره هندی با ماست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
کاری بره هندی با ماست را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .