مواد لازم برای کباب زردک
- زردک رنده ریز شده :4 عدد متوسط
- گوشت چرخ شده گوسفند:250 گرم
- پیاز کوچک :1 عدد، رنده ریز شده
- آرد نخودچی :به مقدار لازم
- شکر:1/4 لیوان
- آب :1/4 لیوان
- زعفران :به مقدار لازم
- زردچوبه :به مقدار لازم
- نمک :نوک چاقو
طرز تهیه کباب زردک
داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده را به همراه زردک ، نمک و زردچوبه باهم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
سپس آرد نخود چی را کم کم به مخلوط گوشت اضافه کنید تا مایه کباب سفت نشود.
از موادمخلوط شده به اندازه یک گردو بردارید و با دست فرم دهید .( اگر مایه کباب قوام کافی را بدست نیاورد میتوانید یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید)
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
کباب های فرم داده شده را داخل تابه سرخ کنید.
در مرحله بعد شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.بعد از کمی جوشیدن شهد ، زعفران را با آن مخلوط کنید.
( اگر مایل بودید کباب مزه ی ملسی داشته باشد میتوانید 2 قاشق غذاخوری سرکه به شهد آن اضافه کنید )
کباب های سرخ شده را کف تابه ای بچینید و شهد را روی کباب ها بریزید و به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا شهد به خورد کباب ها برود.
کباب های آماده شده و نرم را داخل ظرفتان بچینید و در کنار سبزیجات میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب زردک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کباب زردک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .