مواد لازم برای خمیر کیک داکواز
- سفیده تخم مرغ : سفیدهٔ 4 عدد تخم مرغ یا 140 گرم
- شکر داخل سفیده : 40 گرم
- پودر بادام :100 گرم
- پودر قند یا شکر داخل پودر بادام : 60 گرم
- پودر قند و شکر برای روی خمیر : به میزان لازم
مواد لازم برای کرم کارامل کره
شکر :40 گرم
آب : یک قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر
خامه :60 میلی لیتر
کره :80 گرم
لیکور قهوه Kahlúa*:یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک داکواز
برای درست کردن این کیک ابتدا بادام را در تابه ای ریخته و با حرارت ملایم کمی برشته کنید و بگذارید خنک شود.
حالا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و سفیده آن را با هم زن خوب بزنید تا کف کند.
حالا بادام برشته و پودر قند را افزوده و با هم مخلوط کنید.
مواد را داخل قیف ریخته ، روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل مارپیچ روی آن بریزید تا به شکل دایره دربیاید .
پودر قند را روی خمیر الک کرده آن را داخل فر قراردهید، کیک را با حرارت 190 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه بپزید.
درست کردن کرم کارامل برای کیک داکواز
در این فاصله به سراغ درست کردن کرم کارامل بروید.
برای این کار آب را در قابلمه ای ریخته روی حرارت بگذارید ، شکر را افزوده و هم بزنید تا حل شود.
بعد از اینکه مخلوط آب و شکر کمی به غلظت رسید و رنگ آن کاراملی شد خامه را اضافه کرده اجازه دهید چند جوش بخورد.
حالا زیر شعله را خاموش کرده اجازه دهید مواد خنک شود.
حالا کره را در ظرفی ریخته و با هم زن برقی آن را به اندازه ای هم بزنید که به شکل کرم دربیاید سپس کرم کاراملی و لیکور قهوه یا نسکافه خیس خورده را به کره اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد سفت شود.
کیک پخته شده را از فر بیرون آورده ، یک لایه از کرم آماده شده را روی آن بریزید و مقداری کشمش و یا تمشک قرار داده و کیک بعدی را روی آن قرار دهید . تا هر چند لایه که دوست داشتید می توانید ادامه دهید
* " (بجای آن می توان پودرنسکافه بکار برد و در آبجوش حل کرد) "
نکات تکمیلی در مورد کیک داکواز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کیک داکواز را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .