موادلازم برای تهیه ی میگو سوخاری با اسفناج
- میگو : 12 عدد
- آرد سوخاری : 1/2 پیمانه
- شیر : 1/2 پیمانه
- پنیر پارمسان : 1/4 پیمانه
- تخم مرغ : 1 عدد
- برگ اسفناج : 100گرم
- آرد : 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون : 1 قاشق سوپخوری
- زردچوبه و نمک : 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل : 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز و فلفل سیاه : 1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه میگو سوخاری همراه با اسفناج
آرد سوخاری را با نمک ، فلفل ، زردچوبه و پنیر مخلوط کنید . تخم مرغ را هم در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکدست شوند. سپس میگوهای پاک شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد بغلطانید و این کار را دوبار انجام دهید. قابلمه کوچکی را تا نصف پر از روغن کنید به طوری که میگوها در آن غوطه ور شوند.سپس میگوها را به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل روغن سرخ کنید.. میگوهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
در ظرفی دیگر شیر را با اسفناج مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ولی قبل از گرم شدن آرد را هم کم کم به آن اضافه کنید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد و دو سه دقیقه جوشید ، پودر زنجبیل و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو مقداری روغن زیتون داخل سس اسفناج بریزید. اسفناج ها را در ظرف ریخته و بعد میگوها را روی آن بچینید.
نکات تکمیلی در مورد میگو سوخاری با اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
میگو سوخاری با اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .