وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “میگو سوخاری با اسفناج” با طعمی متفاوت

طرز تهیه “میگو سوخاری با اسفناج” با طعمی متفاوت

تخم مرغ را با چنگال بزنید و میگو های پاک شده و شسته شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرارنمایید.

موادلازم برای تهیه ی میگو سوخاری با اسفناج

  • میگو : 12 عدد
  • آرد سوخاری : 1/2 پیمانه
  • شیر : 1/2 پیمانه
  • پنیر پارمسان : 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • برگ اسفناج : 100گرم
  • آرد : 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : 1 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه و نمک : 1 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل : 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز و فلفل سیاه : 1/4قاشق چایخوری

طرز تهیه میگو سوخاری همراه با اسفناج

آرد سوخاری را با نمک ، فلفل ، زردچوبه و پنیر مخلوط کنید . تخم مرغ را هم در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکدست شوند. سپس میگوهای پاک شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد بغلطانید و این کار را دوبار انجام دهید. قابلمه کوچکی را تا نصف پر از روغن کنید به طوری که میگوها در آن غوطه ور شوند.سپس میگوها را به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل روغن سرخ کنید.. میگوهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. 

در ظرفی دیگر شیر را با اسفناج مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ولی قبل از گرم شدن آرد را هم کم کم به آن اضافه کنید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد و دو سه دقیقه جوشید ، پودر زنجبیل و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید.

میگو سوخاری با اسفناج

قبل از سرو مقداری روغن زیتون داخل سس اسفناج بریزید. اسفناج ها را در ظرف ریخته و بعد میگوها را روی آن بچینید.

نکات تکمیلی در مورد میگو سوخاری با اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
میگو سوخاری با اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع